Välkommen att bli medlem!

Om du vill bli medlem kan du fylla i formuläret här

För information och frågor om klubben kan du kontakta någon i klubben, se sidan "Kontakta oss".

Följande avgifter gäller 2017:

• Medlemsavgiften är 200 kronor per år.
  • Ungdomar under 18 år eller familjemedlem till klubbmedlem betalar 100 kronor
  • Efter sommaruppehållet är beloppen 100 kronor respektive 50 kronor.
  • Medlemsskapet gäller per kalenderår
  • Postgirokonto: 486 91 19 – 0
    Ange Linköpings fotoklubb som betalningsmottagare

Vi kan tyvärr inte ta emot kontant betalning på våra klubbmöten!

Vad vill vi veta om dig?

Vi behöver ditt namn, adress och telefonnummer samt e-postadress.

Vi behöver dessa uppgifter för klubbens adresslista som förnyas en gång per år.

Vi lämnar endast ut uppgifter om dig i adresslistan som distribueras till klubbens medlemmar. Vi lämnar inte uppgifterna vidare till någon tredje part.

Vad får du som medlem?

Du blir medlem i en fotoklubb där Du kommer att träffa trevliga och intressanta människor med samma intresse som Du och få möjlighet till kunskapsutbyte.För att vara med i klubbens aktiviteter såsom utställningar, tävlingar, mellanmöten, intressegrupper, utflykter mm, så skall man vara medlem för att få deltaga.

Däremot är man givetvis välkommen att komma på något av våra månadsmöte för att se vad vi gör och om det kan vara något som man vill vara med och engagera sig i.