Styrelsen

Du kan kontakta hela styrelsen, via g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_]#[[{2%8jHu}Uq^3SBAG`r~=B.h]Fs''ME eller enskilda personer via adresserna nedan.

Ordförande

Mats Larsson Kindeland, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_r@]#[WywuFp2~KNH\1R9GIbm!B0.q`8}?\8hf|

Kassör

Urban Söderlund, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6Iy]#[Sh+'Fpk|PWs_8M@?L_n2=5#rS/C9_

Sekreterare

Lars Segerström, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_r@2]#[[l~%8r6'H[m+4M@CHih+2A!le@|2o8B{0r

Ledamöter

Håkan Olofsson, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY]#[Ph~pE]DPSRv[7T7F@le-C9*if/sRm?

Mikael Stenvall, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_]#[Up~p8j0&}Uq^3SBAG`r~=B.h]Fs''ME

Ola Nilsson, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6I]#[WstnE=AyUTw`1R5K?hs-664_SY*#

Viktor Andersson, g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_]#[^p~&Fp0q}Uq^3SBAG`r~=B.h]Fs''ME

Valberedare

Conny Forsander
Jan Westrin

g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_r@2&]#[^h!q8p6tURvWbP7FDho%912c`E$1fOBUI$i

Revisorer

Roy Fyhr
Stefan Thyberg

Webbgruppen

Klas Johansson

g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_r]#[_lu|4qIuY!tY6OAHBgf1193l\9+'\bSX

Bildbedömningsgruppen

Karin Hartmann

g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY_r@2&G]#[Jp!s5c5!TWq^/z=AGdn.48$pW@#5eFUUy?w&

Utflyktsansvarig

Torbjörn Hesselbring

g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6IyY]#[]{y{PiIPSRv[7T7F@le-C9*if/sRm?

Sociala nätverk

Följ oss på Facebook för att få information om kommande aktiviteter och komma i kontakt med andra fotointresserade.

Slack - fotoklubbschatt

Vill du komma i kontakt med andra i klubben utanför ordinarie mötestid över nätet? Nu är det möjligt via "Slack".

Vad är Slack?

Slack är ett chatt-system där vi lagt upp diskussionsgrupper (kanaler) för olika intresseområden (så som porträtt, studio och bildbehandling). Vi provar det här som ett komplement till vår Facebook-grupp och hoppas att det kan vidareutveckla och inspirera vårt fotande.

Du kan se mer om vad Slack är i deras introduktion.

Så här kommer du igång

1. Skicka ett brev till g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6I]#[[strB=AyUTw`1R5K?hs-664_SY*#
  2. När vi tagit emot din intresseanmälan kommer du att få epost from Slack med vidare instruktioner.
  3. Ladda ner Slack-app:ar för dator och iOS/Android/Windows Phone.
  4. Titta igenom Slacks egna guider för att få tips om hur du kan använda Slack.
  5. Ladda gärna upp en profilbild.

Frågor eller funderingar?

Om du har frågor om vårt Slack-konto, vänligen skriv ett inlägg i kanalen #blandat eller skicka ett brev till g+84V}T5fh-oKcQWXx~ANMB|pP6I]#[[strB=AyUTw`1R5K?hs-664_SY*#. Om du har allmänna frågor om Slack har deras hjälpsidor ofta bra information.

Hoppas att vi ses på Slack!